BiaCur S

Aanvullend voedingssupplement voor paarden, pony's en ezels.

BiaCur S

Voor optimale prestaties en een goede weerstand van paarden

BiaCur S bevat een combinatie van kruiden en planten die zorgvuldig gekozen zijn op basis van hun specifieke eigenschappen om de conditie van uw dier te ondersteunen en topprestaties te verzekeren. Een belangrijk ingrediënt van BiaCur S is sorbitol, een natuurlijke zoetstof die in tal van vruchten voorkomt. Sorbitol is een suikeralcohol dat er voor zorgt dat het dier sneller herstelt na wedstrijden, trainingen of andere zware inspanningen. Bovendien helpt BiaCur S om de afbraakstoffen die tijdens inspanningen gevormd worden en naar de lever afgevoerd worden op te ruimen. Een regelmatige detoxificatie van de lever is essentieel voor uw dier om te kunnen presteren.

Belangrijkste eigenschappen:

Smakelijk door de aanwezigheid van sorbitol, een natuurlijke zoetstof en energiebron

Bevordert herstel van paarden en pony's na inspanningen

Ondersteunt de lever bij de afvoer van afbraakproducten en detoxificatie van gifstoffen

Epalixir, een aanvullend voedingssupplement voor paarden, pony's en ezels.

BiaCur S voor een natuurlijke detox en een versneld herstel.

Tarwe.
Een bruin paard in galop.
Eigenschappen

BiaCur S

Beschikbaar in een handige 1 liter knijpfles

Veilig, geen bijwerkingen

Herhaalde of langdurige toepassing mogelijk

Disclaimer

De verstrekte productinformatie is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan van land tot land verschillen, afhankelijk van de verschillen in regelgeving, goedkeuringen en lokale gebruiken. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact met ons opnemen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.