BiaStim P

Vloeibaar voedingssupplement voor pluimvee.

BiaStim P

Voor de gezondheid en
het welzijn van pluimvee

BiaStim P is een samenstelling van verschillende aromatische kruiden en planten die nauwkeurig werden geselecteerd en die veilig zijn voor dier en consument.

Dit product is ontwikkeld om de weerstand van pluimvee te ondersteunen tijdens stressvolle productieomstandigheden zoals hittestress en vaccinatieprogramma's. Door zijn specifieke werking helpt BiaStim P om bepaalde negatieve gedragingen zoals vederpikken te verminderen. De ontstekingsremmende eigenschappen van de planten zorgen voor een vermindering in het voorkomen van pododermatitisletsels en infectieuze peritonitis.

Belangrijkste eigenschappen:

Reductie van het Mal-Absorptie-Syndroom (MAS)

Stimuleert eetlust

Ondersteunt de afweer tijdens periodes van stress

Aspidyn T, een vloeibaar voedingssupplement voor pluimvee.

Om de optimale samenstelling van BiaStim P te bekomen werd nauwgezet onderzoek verricht waarbij niet enkel rekening werd gehouden met plant- en diergebonden invloedsfactoren, maar ook met de zoötechnische productie-eisen.
Dat onderzoek resulteerde in de uitgekiende selectie van verschillende aromatische kruiden en geneeskrachtige planten.

Een landschap met gewassen en windmolens.
Een kuikentje op een hand.
Eigenschappen

BiaStim P

Oplossing voor toediening via het drinkwater of voer

Beschikbaar in 5, 25 en 1000 liter

Veilig, geen bijwerkingen

Geen wachttijd

Disclaimer

De verstrekte productinformatie is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan van land tot land verschillen, afhankelijk van de verschillen in regelgeving, goedkeuringen en lokale gebruiken. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact met ons opnemen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.