Doeldieren

Biagral is actief in verschillende sectoren.

Varkens

De varkenssector is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. De druk om het antibioticaverbruik te doen dalen is toegenomen waardoor de sector op zoek is naar alternatieve oplossingen. Onze kwalitatief hoogwaardige fytogene producten zijn hierop perfect afgestemd. Ze dragen bij tot een verminderd antibioticagebruik en een verbeterd dierenwelzijn.

Herkauwers

De melk- en vleesveehouderij is wereldwijd een sterk ontwikkelde sector. Niet alleen koeien, maar ook schapen en geiten zijn belangrijke diersoorten in de veeteelt. Binnen deze sector is er ook een stijgende trend richting duurzaamheid en dierwelzijn. Het Biagral gamma voor herkauwers helpt veehouders om dieren op een 100% natuurlijke wijze gezond te houden.

Pluimvee

Pluimvee is wereldwijd een van de grootste bronnen van dierlijke eiwitten en de sector breidt nog steeds uit. De producten van Biagral bieden een grote toegevoegde waarde en dragen bij om de productieresultaten te verbeteren op een natuurlijke manier.  

Paarden

Optimale gezondheid en goede prestaties van paarden hangen af van verschillende factoren. Zo kan een goede, gezonde en uitgebalanceerde voeding mee het verschil maken. Onze fytogene voedingssupplementen zorgen voor uitstekende resultaten bij paarden.

Een varken aan het eten op een veld.Zwartwitte koeien die aan het grazen zijn.Twee kippen op het gras.Een bruine paarden.

Plantaardig, natuurlijk, puur.

Verbeter de gezondheid en prestaties van uw dieren vandaag nog.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

We staan klaar om u te helpen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.